Alle tools

Leertraject 'Ziedet?'

De diversiteit op jouw werkplek neemt toe. En dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals cultuursensitief omgaan met jouw cliënten en collega’s. Wil jij jouw competenties in cultuursensitief handelen versterken? Het Ziedet? leertraject helpt je hierbij.

Opleiding
Dialoog met tekst "ik ben geen racist, maar.."

Wat is 'Ziedet?'?

Ziedet? is een gratis leerplatform, opgebouwd rond het thema cultuursensitief handelen. Je vindt er 6 modules die telkens starten vanuit een praktijkvoorbeeld uit de hulpverlening. Je kiest gewoon één module die het best past bij jouw leervraag. Binnen elke module werk je aan jouw cultuursensitieve basishouding en dialoogvaardigheden, op jouw leertempo.

Hoe gebruik ik 'Ziedet?'?

Registreer je op het Ziedet?-platform.

  • Registreren als leerkracht? Klik dan hier.
  • Registreren als leerling? Klik dan hier.

Daarna kan je onmiddellijk zelfstandig aan de slag. Je ontvangt ook een login waarmee je je aanmeldt op het leerplatform waar en wanneer dit jou past. Bekijk met je leidinggevende of je tijdens je werktijd een module kan doornemen.

Door wie?

Ziedet? werd gerealiseerd door VIVO en de Democratische Dialoog met de ondersteuning van Samen In, Zorggezind en ESF/AMIF. Lees meer over het projectteam van Ziedet?.