Upgrade: Outreach bij aanwerving

Wil je meer mensen bereiken voor je vacatures? En wil je graag dat mensen aan de slag blijven? Dan heb je vast al nagedacht over diversiteit en inclusie. Hands-on Inclusion staat je graag bij met Upgrade!

Sessies

Datum Tijd Organisatie Adres
09:00 - 16:30 Hands-on Inclusion Sainctelettesquare 13-15, 1000 Brussel

Programma

Op deze dag bekijken we de verspreiding van jouw vacatures vanuit twee perspectieven: dat van jouw organisatie, en dat van werkzoekenden met verschillende identiteitskenmerken. Er wordt dieper ingegaan op jouw branding, jouw netwerk, jouw vacatures. 

Samen wordt er een actieplan uitgewerkt om de respons te vergroten en om meer kandidaten te vinden uit groepen die nog niet goed vertegenwoordigd zijn.

Deze dag bestaat uit een stukje vorming, een bespreking van jouw case en het samen opstellen van een actieplan. We bekijken daarvoor samen wat haalbaar is, op maat van jouw organisatie, en werken dit concreet uit. Zodat jij meteen verder aan de slag kan.

Wat heb je nodig?

  • Breng je laptop mee, of geef ons een seintje als we er voor jou eentje moeten voorzien. We gaan er doorheen de dag op werken.
  • Heb je in jouw organisatie al een aanzet voor een actieplan? Breng het ook mee voor een upgrade.

Hands-on Inclusion biedt dit najaar nog twee andere Upgrades. Bekijk zeker hun website! 

 

Praktisch

Startdatum: 13 sep 2022 | 09:00 - 16:30 Duur: 1 dag Gratis
Doelgroep: Je bent leidinggevende, HR-medewerker, beleidsmedewerker of bestuurder in een onderneming. Je kan met twee personen van je organisatie deelnemen.